Afslanken en sport


Resultaten 1 t/m 20 van 357

Aanbieding
Weight Care Maaltijdshake Vanille

Direct leverbaar

€ 12,49 35% korting

€ 8,11
Bekijk product: Weight Care Maaltijdshake Vanille
Atkins Knäckebröd

Direct leverbaar

€ 2,69 50% korting

€ 1,34
Bekijk product: Atkins Knäckebröd
Aanbieding
Atkins Broodmix

Direct leverbaar

€ 3,99 50% korting

€ 1,99
Bekijk product: Atkins Broodmix
Aanbieding
Atkins Shake Melkchocolade
 

Direct leverbaar

€ 2,09 50% korting

€ 1,04
Bekijk product: Atkins Shake Melkchocolade
Aanbieding
Atkins Shake Mix Vanille
 

Direct leverbaar

€ 16,99 50% korting

€ 8,49
Bekijk product: Atkins Shake Mix Vanille
Aanbieding
Atkins Krokante Muesli

Direct leverbaar

€ 3,49 50% korting

€ 1,74
Bekijk product: Atkins Krokante Muesli
Aanbieding
Atkins Reep Chocolade Brownie
 

Direct leverbaar

€ 2,49 50% korting

€ 1,24
Bekijk product: Atkins Reep Chocolade Brownie
Aanbieding
Atkins Reep Cappuccino Noten

Direct leverbaar

€ 6,99 50% korting

€ 3,49
Bekijk product: Atkins Reep Cappuccino Noten
Aanbieding
Atkins Shake Mix Chocolade
 

Direct leverbaar

€ 16,99 50% korting

€ 8,49
Bekijk product: Atkins Shake Mix Chocolade
Aanbieding
Atkins Shake Strawberry
 

Direct leverbaar

€ 2,09 50% korting

€ 1,04
Bekijk product: Atkins Shake Strawberry
Aanbieding
Atkins Fibre Crackers

Direct leverbaar

€ 2,69 50% korting

€ 1,34
Bekijk product: Atkins Fibre Crackers
Aanbieding
Atkins Pasta Penne

Direct leverbaar

€ 3,99 50% korting

€ 1,99
Bekijk product: Atkins Pasta Penne
Aanbieding
Atkins Endulge Reep Peanut Caramel
 

Direct leverbaar

€ 1,65 50% korting

€ 0,82
Bekijk product: Atkins Endulge Reep Peanut Caramel
Aanbieding
Modifast Go Reep Praline
 

Direct leverbaar

€ 2,09 35% korting

€ 1,35
Bekijk product: Modifast Go Reep Praline
Aanbieding
Atkins Reep Cookies & Cream
 

Direct leverbaar

€ 6,49 50% korting

€ 3,24
Bekijk product: Atkins Reep Cookies & Cream

Afslankproducten

Afvallen of op gewicht blijven? Drogistplein.nl biedt een compleet assortiment afslankproducten die je helpen bij het verliezen van overtollige kilo’s. Afvallen doe je verantwoord en gezond met onder meer maaltijdvervangers, afslankpillen en afslankmiddelen die je calorieopname beperken en de eetlust remmen. Op Drogistplein.nl vind je afslankproducten die echt werken. Wij verkopen afslankproducten van bekende en gerenommeerde merken als Atkins, Modifast, Weight Care en Reasons. Bovendien bieden wij regelmatig extra voordeel en kwantumkortingen. Houd daarom altijd onze website in de gaten!

Afslankproducten online bestellen

Afslankproducten bestel je eenvoudig, veilig en snel online via Drogistplein.nl. Bestel jouw afslankproducten op werkdagen voor 22:00 uur en je hebt je bestelling de volgende dag al in huis. Bestel je bovendien voor meer dan €25,-, dan betaal je geen verzendkosten. 

Gezond afvallen? Kies voor één van deze afslankproducten

Wil je gezond en verantwoord afvallen? Dat kan! Er zijn verschillende methodes die je helpen om blijvend gewicht te verliezen:

Maaltijdvervangers: een verantwoorde maaltijd in een handomdraai. Maaltijdvervangers zijn verkrijgbaar in de vorm van shakes, drinks en repen.

Afslankpillen: deze pillen zorgen ervoor dat vet niet of nauwelijks wordt opgenomen door je lichaam waardoor je sneller afvalt. Bijvoorbeeld XLS-Medical. Dit middel beperkt je eetlust en de calorieopname.

Afslankmiddelen zoals afslankpleisters, afslankkauwgom en afslankthee en -koffie stimuleren je lichaam om snel af te vallen.

Afvallen? Met deze tips lukt het wel!

Afvallen is voor veel mensen erg lastig en moeilijk vol te houden. En als je eenmaal die overtollige kilo’s kwijt bent, is het erg moeilijk om op gewicht te blijven. Met deze handige tips ben je goed op weg om eindelijk verlost te raken van die extra kilo’s en je droomgewicht te behouden.

Bewegen. Om je huidige gewicht te behouden is het belangrijk om minimaal 30 minuten per dag te bewegen. Wil je echter afvallen dan zal je meer dan een half uur per intensief moeten bewegen. Kies daarom voor een sport die je echt leuk vindt. Bijvoorbeeld tennis, hardlopen, fitnessen of een dansvorm zoals zumba. Ga daarnaast samen met een vriend of vriendin. Zo heb je een goede stok achter de deur. Naast sporten zijn ook kleine aanpassingen in je leefpatroon van cruciaal belang. Neem bijvoorbeeld de trap in plaats van de lift of laat de auto staan en ga met de fiets boodschappen doen of naar je werk.

Eet gezond. Ieder pondje gaat door het mondje. Een eeuwenoud gezegde, maar nog steeds hartstikke waar. Afvallen begint dan ook bij de basis en dat betekent gezond eten. Naast onze maaltijdvervangers vind je bij Drogistplein ook gezonde en verantwoorde tussendoortjes in de vorm van afslankrepen. Deze bevatten weinig calorieën, maar geven wel een vol gevoel. Bovendien zijn ze nog lekker ook! Heb je ondanks deze tussendoortjes toch nog trek? De eetlustremmers van XLS-Medical zorgen ervoor dat je hongergevoel snel verdwijnt.

Vind de basis. Een gezonde levensstijl begint met een goede balans vinden tussen gezond eten en bewegen. De gouden regel is heel simpel: zorg ervoor dat je niet meer eet dan je verbrand. Daarnaast zijn er afslankmiddelen verkrijgbaar die de calorieopname beperken en het gewichtsverlies stimuleren.