XLS medical Max Strenght 120 tabletten

€ 89,95

€ 67,46

Aanbieding
  • Op voorraad
  • Vandaag voor 22:00 besteld, morgen thuisbezorgd
  • Gratis thuisbezorgd
  • Betaal achteraf op factuur of via iDeal
  • Artikel 958-538

Afvallen met XLS Medical Max Strenght

Medisch hulpmiddel. Vermindert calorieopname uit de belangrijkste voedingsstoffen: koolhydraten, suiker en vet. XL S Medcial Max Strength helpt je sneller je gewicht te beheersen, in combinatie met gezonde voeding en voldoende beweging. XL S Medical Max Strength is 33% effectiever dan XL-S Medical Vetbinder en Direct. De werking is wetenschappelijk bewezen en het is een natuurlijk product. XL-S Medical Max Strength vermindert de calorieopname uit koolhydraten, suiker én vet. Het product bevat de werkzame stof Clavitanol™, een gepatenteerd, natuurlijk complex dat de afbraak van deze voedingsstoffen in calorieën afremt en de absorptie beperkt. Daarnaast zorgt Max Strength voor een verminderde eetlust.
  • Voor de behandeling en preventie van overgewicht & algemene gewichtsbeheersing
  • Wetenschappelijk bewezen effectief.

Meer informatie over XLS medical Max Strenght

Hoe gebruik ik Max Strenght
Neem tweemaal daags twee tabletten 30 minuten voor de belangrijkste hoofdmaaltijden. Dit zijn de maaltijden waar je de meeste koolhydraten, suikers en vetten binnenkrijgt, in de meeste gevallen zal dit de lunch en de avondmaaltijd zijn.

Let op! Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Over XLS-Medical
Met XLS Medical kan je tot 3x meer gewicht verliezen dan alleen met beter eten en meer bewegen. De werking van XLS Medical is wetenschappelijk bewezen en het is een natuurlijk product.

De kracht van XLS Medical is dat het op 3 fronten tegelijk overgewicht aanpakt. Je gaat gezonder eten, meer bewegen én XLS Medical gebruiken. Met deze 3 stappen verbeter je je gewoonten en dus je leefstijl geleidelijk. Hierdoor houd je je aanpassingen langer vol en is de kans op het jojo-effect kleiner.

Gebruik XLS Medical naast gezonde voeding, het is geen vervanging van de maaltijd. Je kunt XLS Medical een maand of langer gebruiken, afhankelijk van jouw streefgewicht. Voor een optimale werking wordt geadviseerd om minimaal 2 liter water per dag te drinken.

XLS Medical is een gecertificeerd medisch hulpmiddel dat goed te verdragen is.Productinformatie over XLS medical Max Strenght

Reviews

Jeffrey 12-09-2016 Geeft me minder hongergevoel en laat me gewoon gezond eten, al 3 kilo afgevallen in één maand Top product

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook:

XLS medical Vetbinder

180 tabletten

€ 52,46

€ 24,71

€ 57,71