bluem

Maak kennis met bluem mondverzorgingsproducten met actieve zuurstof. Aanbevolen door de beste tandartsen, mondhygiënisten en implantologen.

Deze actie is afgelopen. Je kunt je niet meer aanmelden.

Wat ga je testen?

Je krijgt van ons de bluem fluoridevrije tandpasta en mondwater:
bluem
Tandpasta zonder fluoride van bluem is speciaal ontwikkeld door een team van implantologen, kaakchirurgen en tandartsen. De unieke formule bevat naast actieve zuurstof uit o.a. honing ook xylitol en lactoferrine voor een optimale mondverzorging.

bluem mondwater met actieve zuurstof is een fris mondwater voor dagelijkse mondverzorging. Het mondwater komt op plaatsen waar de tandenborstel niet kan komen en is fluoridevrij.

Hoe werkt de Try & Tell?

Je krijgt van ons de bluem toothpaste en mouthwash opgestuurd. Na ontvangst, heb je 2 weken de tijd om de producten uitgebreid te testen. Na deze 2 weken schrijf je een uitgebreide review die geplaatst wordt op Plein.nl. Uiteraard mag je de producten na de testperiode houden.

Meld je aan!

Wij mogen 10 testers blij maken met de bluem toothpaste en mouthwash. Bovendien krijg je er het Oxygen magazine gratis bij. Meld je nu aan voor onze Try & Tell en maak kans om geselecteerd te worden voor ons testpanel.

Aanmelden doe je eenvoudig door onderstaand inschrijfformulier in te vullen. Op maandag 8 oktober nemen wij persoonlijk contact op met de geselecteerde testers.

*Ik ga akkoord met de actievoorwaarden.