maybelline total temptation mascara

Creëer verleidelijke ogen en fluffy lashes met Maybelline Total Temptation mascara

Deze actie is afgelopen. Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden.

Wat ga je testen?

maybelline total temptationTotale verleiding met Total Temptation van Maybelline. Deze verleidelijke mascara werd gelanceerd tijdens New York Fashion Week en werd meteen een hit. En geen wonder. Met slechts één enkel laagje zorgt de mascara al voor zachte en dikkere wimpers, voor de ultieme fluffy lashes. Say yes to long, luscious lashes! Daarnaast heeft de Total Temptation mascara een heerlijke, onweerstaanbare kokosgeur! Get ready to be obsessed!
En het goeie nieuws: We mogen maar liefst 25(!) mensen blij maken met deze nieuwe lancering van Maybelline. Dus geef je snel op!

Hoe werkt de Try & Tell?

Je krijgt van ons de Maybelline Total Temptation mascara opgestuurd. Na ontvangst van de mascara heb je 2 weken de tijd om het product uitgebreid te testen. Na deze 2 weken schrijf je een uitgebreide review die geplaatst wordt op Drogistplein. Uiteraard mag je de mascara na de testperiode houden.

Meld je aan!

Wij mogen 25 testers blij maken met de Maybelline Total Temptation mascara. Meld je nu aan voor onze Try & Tell en maak kans om geselecteerd te worden voor ons testpanel.

Aanmelden doe je eenvoudig door onderstaand inschrijfformulier in te vullen waarmee je je direct ook aanmeld voor de Plein nieuwsbrief. Op dinsdag 3 april nemen wij persoonlijk contact op met de geselecteerde testers.

*Ik ga akkoord met de actievoorwaarden