DryNites Bed Matrasbeschermers 7 stuks

€ 8,70

€ 6,99
  • Op voorraad
  • Vandaag voor 22:00 besteld, morgen thuisbezorgd
  • Gratis bezorging vanaf €25,-
  • Betaal achteraf op factuur of via iDeal
  • Artikel 758-172

Matrasbeschermer bij bedplassen

Tegen bedplassen zijn verschillende oplossingen te bedenken. Matrasbeschermers zijn een uitkomst voor ouders met kinderen die nog af en toe in bed plassen of geen absorberend broekje willen dragen. Mocht er een ongelukje gebeuren dan wordt alleen het hoeslaken nat en blijft het matras droog. Huggies Drynites Bedmats is een matrasbeschermer met een hoog absorptievermogen.

Meer informatie over DryNites Bed Matrasbeschermers

DryNites matrasbeschermer bij plassen in bed

De matrasbeschermer is zeer absorberend en gemaakt van dun, zacht en geruisloos materiaal. De matrasbeschermer beslaat de volle breedte van het matras en heeft instopstroken zodat de beschermer goed op het matras blijft zitten. Naast de bescherming van het matras kun je ook een DryNites luierbroekje, ookwel een pyjamabroekje genoemd, voor je kind kopen. Deze zijn er voor zowel jongens als meisjes van alle leeftijden. Wil je meer informatie over Drynites luierbroekjes dan kun je op de Drynites pagina de verschillende varianten zien die het urineverlies van je kind grondig aanpakken. Deze 2 producten samen zorgen ervoor dat het plassen in bed snel over is en dat je kind weer meer zelfvertrouwen krijgt.

Behoud een droog matras met deze matrasbeschermer van DryNites

Deze matrasbeschermer zorgt dat het matras van je kindje bij een ongelukje niet nat wordt. Het is onder andere geschikt voor kinderen die nog af en toe in bed plassen of geen absorberend luierbroekje willen dragen. De DryNites matrasbeschermer is zeer absorberend en gemaakt van dun en zacht materiaal dat tevens geruisloos is.
DryNites Bedmat
Heerlijk als je kind eenmaal overdag zindelijk is. Voor sommige kinderen duurt het wat langer voor
ze ook ’s nachts droog zijn! We zijn nu eenmaal niet allemaal even snel. Van alle kinderen ouder dan
vier plast 10% van de meisjes en 18% van de jongens ’s nachts soms nog in bed. Bij kinderen van 3 en 4 jaar oud is dat zelfs 25%. Je kind is dus echt de enige niet. Bedplassen gaat meestal vanzelf over en tot die tijd is er DryNites.

Huggies Drynites Bed Matrasbeschermer

De matrasbeschermer zorgt ervoor dat het matras niet nat wordt bij een ongelukje in bed. De matrasbeschermer is gemaakt van zacht, dun en geruisloosmateriaal. Bovendien voelt de beschermer aan als katoen - dat slaapt wel zo lekker. Het is dus een zeer comfortabele manier om met bedplassen om te gaan ongeacht de grootte van de plas. Doordat ze een flink oppervlak hebben, beschermen ze het bed waar nodig. De matrasbeschermer beslaat de volledige breedte van het bed voor optimale bescherming van het matras en heeft een anti-sliplaag (stick and stay put), zodat hij niet verschuift.

De afmeting van een bedmat is 88 cm breed en 78 cm lang. Er zitten 7 matrasbeschermers in een verpakking. De matrasbeschermer plaats je onder het hoeslaken.

Productinformatie over DryNites Bed Matrasbeschermers

Reviews

Margot 06-02-2015 Fantastisch. Scheelt me veel geld, want het matras gaat zo tenminste niet kapot. Een ongelukje kan altijd gebeuren dus ik ben blij dat ik deze matjes gevonden heb

Schrijf zelf een review