Clearblue Digitale Ovulatietest met dubbele hormoonindicator 10 stuks

€ 39,99

€ 31,95
  • Op voorraad
  • Vandaag voor 22:00 besteld, morgen thuisbezorgd
  • Gratis thuisbezorgd
  • Betaal achteraf op factuur of via iDeal
  • Artikel 957-645

Bepaald gewoonlijk 4 of meer vruchtbare dagen

Met de Clearblue Digital Ovulatietest met dubbele hormoonindicator kun je de vier beste dagen om zwanger te worden bepalen. De Clearblue Digitale Ovulatietest Advanced is voorzien van een dubbele hormoonindicator en hierdoor is dit de eerste en de ENIGE ovulatietest die tijdens elke cyclus meestal vier vruchtbare dagen kan bepalen. Deze test van Clearblue spoort de twee belangrijke vruchtbaarheidshormonen op die de dagen met hoge en piekvruchtbaarheid identificeren. Met deze Clearblue Digitale Ovulatietest Advanced maak je nog meer kans op een natuurlijke zwangerschap!

Meer informatie over Clearblue Digitale Ovulatietest met dubbele hormoonindicator

Maximaliseer de kans op een natuurlijke zwangerschap met Clearblue


  • Deze test identificeert meestal je VIER vruchtbare dagen
  • De twee belangrijke vruchtbaarheidshormonen worden opgespoord
  • Duidelijke digitale resultaten
  • Meer dan 99% nauwkeurig resultaat
  • Herbruikbare lezer
Download de uitgebreide instructies

Identificeert meestal je vier vruchtbare dagen

Met de Clearblue Digitale Ovulatietest Advanced maak je een grotere kans om zwanger te worden, omdat deze test meestal je vier vruchtbare dagen identificeert. Andere ovulatietests identificeren meestal je twee meest vruchtbare dagen. Met deze digitale ovulatietest van Clearblue wordt de kans dus met 100% vergroot!

Clearblue spoort twee belangrijke vruchtbaarheidshormonen op

Deze Clearblue ovulatietest is de enige die niet alleen het luteïniserend hormoon, maar ook je oestrogeen opspoort, zodat er een langere vruchtbaarheidsperiode bepaald kan worden.

Duidelijke digitale resultaten

Deze Clearblue ovulatietest past zich aan je persoonlijke hormonenprofiel aan, door het unieke algoritme. Op het digitale scherm wordt een lachend Clearblue gezichtje afgebeeld, als je meest vruchtbare dagen zijn gevonden.

Clearblue ovulatietest zijn ruim 99% nauwkeurig

Clearblue Digitale Ovulatietest Advanced is meer dan 99% nauwkeurig in het vinden van de LH-toename! Clearblue is het enige merk met een herbruikbare testlezer.

Herbruikbare testlezer

Als je na het detecteren van je eerste LH-toename nog ovulatieteststaafjes overhebt, kun je deze staafjes met dezelfde lezer gebruiken om je meest vruchtbare dagen voor de volgende cyclus te bepalen.
Onderzoek onder 87 vrouwen wijst uit dat in 80% van de cycli vier of meer vruchtbare dagen geïdentificeerd werden bij gebruik van de daadwerkelijke cycluslengten.

Vergelijkingstabel Ovulatietesten van Clearblue:

Productinformatie over Clearblue Digitale Ovulatietest met dubbele hormoonindicator

Reviews

Nienke 04-12-2014 Werkt super en echt top dat deze vier vruchtbare dagen vaststelt Hij is wel wat duurder, maar dat vind ik het meer dan waard.
Elvera 30-10-2014 Zeker erg tevreden. Geeft heel duidelijk aan wanneer de kans op zwangerschap het hoogst is. Veel duidelijker dan andere zwangerschapstesten die misschien iets goedkoper zijn.
Freultje 29-09-2014 De beste ovulatietesten op de markt Op de 1e dagen van je vruchtbare periode komt er een knipperende smiley op het schermpje. Tijdens de 48u die voorgaan op de eisprong, krijg je een vaste smiley die gedrurende 48u blijft staan. Superhandig dus, en geen getwijfel meer over streepjes
A 20-07-2014 Tot nu toe nog niet tevreden. Ik heb nu 6 testen gedaan. Eerste was een open rondje. En daarna 5 dagen achter elkaar de knipperende smiley. Ik had eigenlijk al wel de stilstaande smiley verwacht. Ik hoop toch dat ie binnenkort in beeld verschijnt. De 4 vruchtbare dagen opsporen gaat voor mij dus niet op. Volgende verpakking wordt dus de andere met 20 stuks erin. Wel of geen smiley.. De knipperende heeft voor mij geen meerwaarde.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook: