Clearblue Digitale Ovulatietest 20 stuks

€ 49,99

€ 35,95
  • Op voorraad
  • Vandaag voor 22:00 besteld, morgen thuisbezorgd
  • Gratis thuisbezorgd
  • Betaal achteraf op factuur of via iDeal
  • Artikel 756-395

Cleablue Ovulatietest online kopen

De Clearblue Digitale Ovulatietest is meer dan 99% nauwkeurig bij het bepalen van je twee meest vruchtbare dagen! De Digitale Ovulatietest van Clearblue is voorzien van een digitaal scherm, zodat je de resultaten eenvoudiger dan ooit kunt aflezen. Clearblue Digitale Ovulatietest helpt je kansen op een natuurlijke zwangerschap aanzienlijk te verhogen door je twee meest vruchtbare dagen te bepalen. De Ovulatietest is volgens veel vrouwen de beste thuistest.

De ovulatietest in het kort:

  • Binnen 3 minuten weet je of je vruchtbaar bent
  • Meer dan 99% nauwkeurigheid in het waarnemen van je LH-piek
  • Simpel in gebruik
  • Met 20 teststaafjes biedt deze kit veel meer teststaafjes dan een ander merk, waardoor de kans op het waarnemen van je LH-piek in een bepaalde cyclus wordt vergroot
  • Door het unieke knipperende teststaafjessymbool zie je meteen of de ovulatietest heeft gewerkt
In deze Clearblue verpakking zitten maar liefst 20 digitale ovulatietests.

Meer informatie over Clearblue Digitale Ovulatietest

Clearblue helpt je om je eisprong te vinden

De Clearblue Digital Ovulatietest helpt je om je twee meest vruchtbare dagen in je cyclus te vinden waar de kans op een zwangerschap het grootst is. De Clearblue Digitale Ovulatietest neemt de concentratie van het LH-hormoon in de urine waar. Vlak voor de eisprong bevat de urine namelijk een hoge dosis van dit hormoon. Circa 24 tot 36 uur na de hormoon-piek in je urine zal er een eisprong plaatsvinden. De kans op een zwangerschap is het grootst om op de dagen dat de LH-piek wordt waargenomen gemeenschap te hebben. De Clearblue Digitale Ovulatietest toont dat moment onmiskenbaar aan.

Duidelijkheid met het digitale scherm van Clearblue

Veel ovulatietests werken met streepjes, waar je op basis van de dikte van het streepje moet inschatten of je wel of niet vruchtbaar bent. Met deze digitale meter ben je van het streepjesraden af. De digitale smiley laat geen twijfel mogelijk; zodra je die ziet ben je vruchtbaar :)

Inhoud

Deze Clearblue Digitale Ovulatietest doos bevat een houder met een digitaal venster en 20 teststaafjes voor het uitvoeren van de ovulatietest. Na het uitvoeren van de ovulatietest kun je het teststripje weggooien. De houder kan je opnieuw gebruiken. Elke doos wordt geleverd met een Nederlandse gebruiksaanwijzing. Download de uitgebreide instructiesVergelijkingstabel Ovulatietesten van Clearblue:
Clearblue ovulatietest online bestellen


De ovulatietest bestel je snel en makkelijk online en wordt gratis thuisbezorgd.

Productinformatie over Clearblue Digitale Ovulatietest

Reviews

Kate 03-08-2015 Hele betrouwbare test en je weet meteen of je zwanger bent. Geen streepjes turen gewoon meteen die duidelijkheid.
Robbert 18-06-2013 Geweldig product de Clearblue Ovulatietest. Geweldige service en nog vele andere producten gekocht
Marleen 01-05-2013 Goedkoop en snel in huis Het product werkt ook verder erg makkelijk.
Lisa 11-03-2013 Fijn product om te gebruiken... leuke smile als in je vruchtbare periode zit.

Schrijf zelf een review