Clearblue Digitale Ovulatietest 10 stuks

€ 29,99

€ 23,95
  • Op voorraad
  • Vandaag voor 22:00 besteld, morgen thuisbezorgd
  • Gratis bezorging vanaf €25,-
  • Betaal achteraf op factuur of via iDeal
  • Artikel 959-395

Meer dan 99% nauwkeurig

De Clearblue Digitale Ovulatietest is meer dan 99% nauwkeurig bij het bepalen van je twee meest vruchtbare dagen! De Digitale Ovulatietest van Clearblue is voorzien van een digitaal scherm, zodat je de resultaten eenvoudiger dan ooit kunt aflezen. Clearblue Digitale Ovulatietest helpt je kansen op een natuurlijke zwangerschap aanzienlijk te verhogen door je twee meest vruchtbare dagen te bepalen. De Clearblue Digitale Ovulatietest is volgens veel vrouwen de beste thuistest.

In het kort:

  • Binnen 3 minuten weet je of je vruchtbaar bent
  • Meer dan 99% nauwkeurigheid in het waarnemen van je LH-piek
  • Simpel in gebruik
  • Door het unieke knipperende teststaafjessymbool zie je meteen of de ovulatietest heeft gewerkt
In deze Clearblue verpakking zitten 10 digitale ovulatietests.

Meer informatie over Clearblue Digitale Ovulatietest

Clearblue helpt je om je eisprong te vinden

De Clearblue Digital Ovulatietest helpt je om je twee meest vruchtbare dagen in je cyclus te vinden waar de kans op een zwangerschap het grootst is. De Clearblue Digitale Ovulatietest neemt de concentratie van het LH-hormoon in de urine waar. Vlak voor de eisprong bevat de urine namelijk een hoge dosis van dit hormoon. Circa 24 tot 36 uur na de hormoon-piek in je urine zal er een eisprong plaatsvinden. De kans op een zwangerschap is het grootst om op de dagen dat de LH-piek wordt waargenomen gemeenschap te hebben. De Clearblue Digitale Ovulatietest toont dat moment onmiskenbaar aan.

Duidelijkheid met het digitale scherm van Clearblue

Veel ovulatietests werken met streepjes, waar je op basis van de dikte van het streepje moet inschatten of je wel of niet vruchtbaar bent. Met deze digitale meter ben je van het streepjesraden af. De digitale smiley laat geen twijfel mogelijk; zodra je die ziet ben je vruchtbaar :)

Inhoud

Deze Clearblue Digitale Ovulatietest doos bevat een houder met een digitaal venster en 10 teststaafjes voor het uitvoeren van de ovulatietest. Na het uitvoeren van de ovulatietest kun je het teststripje weggooien. De houder wordt opnieuw gebruikt. Elke doos wordt geleverd met een Nederlandse gebruiksaanwijzing. Download de uitgebreide instructies


Vergelijkingstabel Ovulatietesten van Clearblue:

Productinformatie over Clearblue Digitale Ovulatietest

Reviews

Laura 22-12-2014 Fijn product. Geeft heel nauwkeurig aan wat je moet doen en het is makkelijk af te lezen. Ook fijn dat door de vele informatie op de site precies duidelijk is wat je in huis haalt.

Schrijf zelf een review