Pleisters


Resultaten 1 t/m 20 van 85

Hansaplast Classic

Direct leverbaar

€ 2,49 20% korting

€ 1,99
Bekijk product: Hansaplast Classic
Hansaplast Elastic
 

Direct leverbaar

€ 3,69 19% korting

€ 2,99
Bekijk product: Hansaplast Elastic
Hansaplast Universal
 

Direct leverbaar

€ 3,50 9% korting

€ 3,19
Bekijk product: Hansaplast Universal
Hansaplast Sensitive Strips
 

Direct leverbaar

€ 3,85 17% korting

€ 3,19
Bekijk product: Hansaplast Sensitive Strips
Hansaplast Pleister Spray

Direct leverbaar

€ 7,01 23% korting

€ 5,39
Bekijk product: Hansaplast Pleister Spray
Hansaplast Universal Rond
 

Direct leverbaar

€ 3,26 14% korting

€ 2,79
Bekijk product: Hansaplast Universal Rond

Iedereen stoot zich wel een keer of draagt per ongeluk de verkeerde schoenen. Gelukkig heeft Drogistplein hiervoor de beste pleisters die de pijn verzachten. Van blarenpleisters tot verbanddozen, het zit allemaal in ons ruime assortiment.

Pleisters

Natuurlijk kennen we allemaal de klassieke pleisters voor de kleine wondjes van alledag. Dit zijn betrouwbare pleisters die het bloeden tegengaan en per dag vervangen dienen te worden. Natuurlijk zijn er voor de gevoelige huid ook pleisters te vinden. De meest verkochte klassieke pleisters zijn de pleisters van Hansaplast.

Kinderpleisters

Kinderen willen altijd spelen en zijn daarom erg actief. Hierdoor lopen kinderen al gauw wondjes op. Daarom hebben we speciale kinderpleisters met leuke figuurtjes waardoor ze de pijn al snel weer vergeten, waardoor ze weer verder kunnen gaan met plezier maken.

Hechtpleisters

Soms zijn de klassieke pleisters niet genoeg om de wond optimaal te laten herstellen. Door het stoten of vallen kan er een diepere wond ontstaan die niet al te groot is. Deze wondjes kunnen door de diepte toch al gauw een klein litteken achterlaten. Voor dit soort wondjes zijn speciale hechtpleisters ontwikkeld die de huid helpen om de wond goed te dichten. Hierdoor herstelt de huid beter waardoor de wond geen litteken meer achterlaat.

Blaren en likdoorn pleisters

Door schoeisel te dragen wat net niet goed past ontstaan er vaak blaren en likdoorns. Dit kan tot pijnlijke voeten leiden tijdens het lopen. Met blaarpleisters wordt de pijn verzacht terwijl het herstel van de blaar versneld wordt. De likdoornpleisters zorgen voor een verzachting van de verharde huid. De blaar en likdoorn pleister van Compeed en Hansaplast worden het meest verkocht.

Vingertoppleisters

Voor moeilijke plekken als de vingers verkopen we ook langere pleisters. Doordat de vingers elk moment van de dag gebruikt worden laten gewone pleisters snel los. De speciale vingertoppleisters laten minder snel los terwijl de wond wel op de goede manier verzorgd wordt.

Verbanddozen

Waar je ook bent, er kan altijd iets gebeuren. Daarom is het handig om een verbanddoos bij je te hebben waardoor je de meeste kwaaltjes gelijk kan behandelen. Het merk Heltiq heeft verschillende verbanddozen voor thuis of voor onderweg.

Pleisters online kopen

Door het ruime assortiment kun je op drogistplein alle soorten pleisters vinden. Neem een kijkje en bestel gemakkelijk en snel. Als je voor 21:00 besteld worden de producten (mits voorradig) morgen al thuisbezorgd.