Sportblessures


Resultaten 1 t/m 20 van 28

Heltiq Instant Koud Kompres
 

Direct leverbaar

€ 2,05 5% korting

€ 1,95
Bekijk product: Heltiq Instant Koud Kompres
Ice Power Pack
 

Direct leverbaar

€ 2,95
Bekijk product: Ice Power Pack
Hansaplast Sporttape Smal
 

Direct leverbaar

€ 5,69 13% korting

€ 4,95
Bekijk product: Hansaplast Sporttape Smal
Vitility Bandage Wrap Pols
 

Direct leverbaar

€ 6,95 14% korting

€ 5,95
Bekijk product: Vitility Bandage Wrap Pols

Sportblessures zijn vervelend. Ben je net lekker bezig, schiet het er opeens in. Of je valt en kneusd je spieren of erger nog. Het is dan goed om direct actie te ondernemen.

Sportblessures

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen, maar zelfs de fitste sporter kan een blessure krijgen door wat voor een reden dan ook. Als je veel sport worden de botten en pezen welliswaar steviger en spieren worden dikker en de gewrichten soepeler., maar soms rekt een spier te ver uit, een gewricht kantelt de verkeerde kant op, een pees scheurt of u breekt zelfs een bot. We spreken dan van sportblessures. De kunnen spontaan ontstaan of juist geledelijk er in sluipen. 

Sportblessure behandelen

Neem gelijk actie als je een sportblessure bent opgelopen indien mogelik. Direct koelen of rusten kan al veel helpen. Als je aanvoeld dat het vrij ernstig is dan kun je er het best door een dkter naar laten kijken. Eventueel wordt je daarna nog doorverwezen nar een ziekenhuis. Neem daarna de tijd voor genezing en probeer op een alternatieve, niet belastende, manier te bewegen als die behoefte sterk is. Soms moet je bij een sportblessure echt rust nemen maar vaak is juist weer voorzichtig bewegen belangrijk om alles soepel te houden.

Producten voor sportblessures online kopen

Om sportblessures te behandelen zijn er diverse producten, als bandages, koude-warmte compressen en sporttape op de markt die je ook bij drogistplein online kunt kopen. Bekende merken zijn Hansaplast, Heltiq en Star Balm.