Verbandmiddelen


Resultaten 1 t/m 20 van 47

Verbandschaar Lister 14cm
 

Direct leverbaar

€ 4,21 5% korting

€ 3,99
Bekijk product: Verbandschaar Lister 14cm
Heltiq Snelverband 12 x 12 cm
 

Direct leverbaar

€ 2,19 5% korting

€ 2,09
Bekijk product: Heltiq Snelverband 12 x 12 cm

Verbandmiddelen

Drogistplein verkoopt verschillende verbandmiddelen van heel veel merken. Grote merken als Heltiq en Hansaplast kun je online kopen. De verbandmiddelen helpen je bij het verbinden van grote wonden. Ook kunnen ze van pas komen om pleisters of wondkussens op de plek te houden.

Gaaskompressen

Gaaskompressen bieden ondersteuning aan de wond. Vooral kleine wondjes kunnen ondersteund worden met deze gaaskompressen. De gaaskompressen hebben geen kleefzijde, waardoor ze de wond optimaal kunnen verzorgen en verschonen. De gaaskompressen dienen wel te worden vastgezet met hechtpleisters.

Verbandwindsels

Verbandwindsels en gaasverbanden bieden een zachte fixatie en ze zijn luchtdoorlatend. Hierdoor kan de verzorging beter tot zijn recht komen. De verbandwindsels kunnen zo de optimale ondersteuning en verzorging bieden bij kleine en grotere wonden.

Verbandmiddelen online kopen

Alle verbandmiddelen kan je online kopen bij Drogistplein. Vandaag besteld is de volgende dag al in huis. Zo kun je snel de grotere en kleinere wonden behandelen en verzorgen. Allerlei grote en kleine merken zijn verkrijgbaar bij Drogistplein. Online verbandmiddelen kopen doe je dus bij Drogistplein.