Vitamine en mineralen


Resultaten 1 t/m 20 van 464

Aanbieding
Davitamon Vitamine D Aquosum

Direct leverbaar

€ 7,95 50% korting

€ 3,97
Bekijk product: Davitamon Vitamine D Aquosum
Aanbieding
Davitamon Compleet Weerstand

Direct leverbaar

€ 25,95 50% korting

€ 12,97
Bekijk product: Davitamon Compleet Weerstand
Aanbieding
Davitamon Vitamine D 50+
 

Direct leverbaar

€ 7,29 50% korting

€ 3,64
Bekijk product: Davitamon Vitamine D 50+
Aanbieding
Davitamon Vitamine D Olie
 

Direct leverbaar

€ 7,95 50% korting

€ 3,97
Bekijk product: Davitamon Vitamine D Olie
Aanbieding
Davitamon Compleet Mama Fit
 

Direct leverbaar

€ 12,49 50% korting

€ 6,24
Bekijk product: Davitamon Compleet Mama Fit
Aanbieding
Swisse Multivitaminen Man

Direct leverbaar

€ 14,99 25% korting

€ 11,24
Bekijk product: Swisse Multivitaminen Man
Aanbieding
Davitamon Compleet Weerstand
 

Direct leverbaar

€ 9,79 50% korting

€ 4,89
Bekijk product: Davitamon Compleet Weerstand
Aanbieding
Davitamon Compleet Mama
 

Direct leverbaar

€ 12,29 50% korting

€ 6,14
Bekijk product: Davitamon Compleet Mama
Aanbieding
Davitamon Femfit
 

Direct leverbaar

€ 11,95 50% korting

€ 5,97
Bekijk product: Davitamon Femfit
Aanbieding
Davitamon Vitamine D Kind
 

Direct leverbaar

€ 18,45 50% korting

€ 9,22
Bekijk product: Davitamon Vitamine D Kind
Aanbieding
Swisse Multivitaminen Man 50+

Direct leverbaar

€ 15,99 25% korting

€ 11,99
Bekijk product: Swisse Multivitaminen Man 50+
Aanbieding
Davitamon Vitamine D Volwassenen
 

Direct leverbaar

€ 14,95 50% korting

€ 7,47
Bekijk product: Davitamon Vitamine D Volwassenen

Vitaminen online

Vitaminen en mineralen kopen doe je bij Plein. Alle vitaminen en mineralen vind je hier overzichtelijk op een rijtje. Bestellen is bovendien snel, eenvoudig en veilig. Wij bezorgen alle bestellingen vanaf €25,- gratis bij je thuis en voor 22:00 uur besteld, is de volgende in huis. Daarnaast heb je bij ons 30 dagen bedenktijd en vind je op Plein.nl altijd de scherpste aanbiedingen. 

Vitamines en mineralen

We hebben allemaal vitaminen en mineralen nodig om ons goed te voelen. Vitaminen en mineralen spelen namelijk een grote rol in het herstel, groei en de goede werking van ons lichaam. Ons lichaam kan zelf geen vitamines aanmaken, maar haalt haar vitamines uit de voeding die we binnenkrijgen. Met een  gevarieerd eetpatroon krijg je in principe alle benodigde vitaminen en mineralen binnen. Kan je wel wat extra’s gebruiken of wil je aan je weerstand werken? Dan is het aan te raden om extra vitamines en mineralen te slikken in de vorm van supplementen. Zeker in de koudere maanden kan het helpen om je lichaam extra te ondersteunen. 

Dertien verschillende vitamines

In totaal zijn er dertien verschillende vitamines. Deze vitamines krijg je binnen door je dagelijkse voeding, maar ook bijvoorbeeld door de zon. Van deze dertien vitamines zijn er vier vet oplosbare vitamines en negen wateroplosbare vitamines. Vitamine A, Vitamine D, Vitamine E en Vitamine K behoren tot de vet oplosbare vitamines. Deze vitamines zitten voornamelijk in het vet van voedingsmiddelen en worden opgeslagen in de weefsels van het lichaam. De negen wateroplosbare vitamines, met uitzondering van vitamine B12, slaat je lichaam niet goed op en een teveel hiervan verlaat het lichaam weer via je urine.

Verschil vitamines en mineralen

Vitamines en mineralen verschillen voornamelijk op scheikundig vlak van elkaar. Vitamines vinden hun oorsprong in de levende natuur en worden door sommige planten of dieren zelf aangemaakt. Mineralen daarentegen komen uit de dode natuur. Planten komen aan hun mineralen door de aarde en dieren door voeding en water. 

Net als vitamines maakt het lichaam zelf geen mineralen en spoorelementen aan. Ze zijn daarentegen wel erg belangrijk voor je. Mineralen en spoorelementen reguleren de enzymen en hormonen in je lichaam. Het verschil tussen mineralen en spoorelementen is de hoeveelheid die je ervan nodig hebt. Van mineralen heb je namelijk meer nodig. Mineralen die erg belangrijk zijn voor je lichaam zijn calcium, magnesium, kalium, natrium, chloride en fosfor. Spoorelementen die essentieel zijn, zijn jodium, ijzer, chroom, koper, zink, mangaan, seleen en molybdeen.

Vitaminen en mineralen online bestellen

Vitamine kopen? Bij Plein vind je diverse vitaminen en mineralen die jouw lichaam ondersteunen en zorgen voor dat beetje extra. Van speciale vitamines voor tijdens de zwangerschap tot vitamine D en K voor baby’s en kinderen. Daarnaast vind je bij ons ook multivitaminen die je gezondheid en weerstand een boost geven. Plein verkoopt vitaminen en mineralen van alle bekenden, waaronder Davitamon, Dagravit, Swisse, Supradyn en Centrum. Koop vitamine nu online bij Plein en je bestelling wordt snel geleverd.