Zwangerschapstest en ovulatietest


Resultaten 1 t/m 20 van 25

Drogistplein biedt een breed assortiment aan zwangerschapstesten en ovulatietesten. Het meest bekende en verkochte merk van deze zelftesten is Clearblue.

Ovulatietest

Vergroot je kans op een natuurlijke zwangerschap door je meest vruchtbare periode te bepalen. Dit kun je doen met een ovulatietest.  Er zijn in elke cyclus slechts een paar dagen waarop je zwanger kunt raken (je vruchtbare periode).
 
De vruchtbare periode is persoonlijk en kan elke maand verschillen. Stel je meest vruchtbare dagen vast met een ovulatietest, zodat je kans op een natuurlijke zwangerschap aanzienlijk verhoogd wordt.
 
Drogistplein biedt verschillende ovulatietesten. De digitale ovulatiest van Clearblue is het meest verkochte type. Hiermee kun je de twee meest vruchtbare dagen vaststellen. Mocht je dit te weinig vinden, dan heeft Clearblue ook de Digitale Ovulatietest met dubbele hormoonindicator. Hiermee kun je je vier meest vruchtbare dagen bepalen.
 
Als je een ovulatietest van Clearblue gebruikt, is het resultaat meer dan 99% nauwkeurig en krijg je duidelijke digitale resultaten.
 
Bekijk de Clearblue shop voor meer informatie over de ovulatietesten van Clearblue.

Zwangerschapstest

Met een zwangerschapstest kun je zelf testen of je zwanger bent. Het gebruik van een zwangerschapstest kan voortvloeien uit het opmerken van een aantal zwangerschapssymptomen. Een zwangerschapstest kan je duidelijkheid geven door je urine te testen op een stof genaamd choriongonadotrofine (HCG). Als deze stof gevonden wordt in je urine, zal de zwangerschapstest aangeven dat je zwanger bent.
 
Ontdekken dat je zwanger bent kan erg opwindend zijn of het kan je van streek brengen, of alle twee tegelijk. Zorg dat je zeker weet dat je zwanger bent door een zwangerschapstest te doen. Er zijn vele soorten zwangerschapstesten verkrijgbaar. Onze best verkochte zijn die van Clearblue. Uiteraard zijn er bij Drogistplein ook zwangerschapstesten van andere merken verkrijgbaar.
 
Er zijn geen nauwkeurigere zwangerschapstesten dan die van Clearblue; het resultaat is meer dan 99% nauwkeurig. En je kunt de zwangerschapstest tot vier dagen voor het begin van je menstruatieperiode gebruiken. De zwangerschapstest met conceptie-indicator laat niet alleen zien of je zwanger bent, maar ook hoelang!

Ovulatietest & Zwangerschapstest kopen

Koop je ovulatietest of zwangerschapstest voordelig, gemakkelijk en discreet online bij Drogistplein. Als je vandaag een zelftest besteld, ontvang je het in de meeste gevallen de volgende dag al in huis!