Clearblue Digitale Zwangerschapstest met conceptie-indicator

€ 12,99

€ 9,95
 • Op voorraad
 • Vandaag voor 22:00 besteld, morgen thuisbezorgd
 • Gratis bezorging vanaf €25,-
 • Betaal achteraf op factuur of via iDeal
 • Artikel 045-002

Zwangerschapstest die je ook laat weten hoe lang je zwanger bent

Nog nooit was een zwangerschapstest zo duidelijk en makkelijk in gebruik. De Clearblue Digital Zwangerschapstest bevat een Conceptie-Indicator, hierdoor krijg je in het digitale beeldschermpje niet alleen te zien of je zwanger bent, maar ook hoelang!

In het kort

 • Meer dan 99% nauwkeurig vanaf de dag van de verwachtte menstruatie
 • Resultaat binnen 3 minuten
 • Geen verwarring, duidelijke resultaat in woorden
 • Het zandloper-figuurtje in het digitale display geeft aan of de test gewerkt heeft of niet
 • De test vermeldt ook hoeveel weken je zwanger bent
 • De test is zo gevoelig dat je eventueel tot vier dagen eerder kunt testen

Meer informatie over Clearblue Digitale Zwangerschapstest met conceptie-indicator

Extra duidelijke zwangerschapstest

Wist je dat 1 op de 4 vrouwen de uitslag van een zwangerschapstest verkeerd interpreteert? Dat komt omdat de meeste thuistests met streepjes werken; op basis van de dikte van het streepje moet je dan een conclusie trekken. Dit kan heel verwarrend zijn. Deze Clearblue zwangerschapstest zijn voorzien van een digitaal scherm, die je direct het juiste resultaat laat zien!

HCG hormoon

Nadat de Clearblue zwangerschapstest de hoeveelheid HCG hormoon in je urine heeft gemeten, vertelt het display je letterlijk met de woorden 'zwanger' en 'niet zwanger' of je zwanger bent of niet. In het geval van ‘zwanger’ verschijnen er in hetzelfde display ook nummers, die geven het aantal weken aan dat je zwanger bent. De weergave ‘2-3’ betekent bijvoorbeeld dat de bevruchting twee tot drie weken geleden heeft plaatsgevonden.

Hoe te gebruiken?

Wij adviseren je om de meegeleverde instructiefolder te raadplegen voordat je de zwangerschapstest uitvoert. Voor extra duidelijkheid kun je onderstaande video bekijken. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de Digitale Zwangerschapstest met Conceptie-Indicator van Clearblue kunt uitvoeren. Download de uitgebreide instructiesVergelijkingstabel Zwangerschapstesten van Clearblue:

Productinformatie over Clearblue Digitale Zwangerschapstest met conceptie-indicator

Reviews

Ilse 30-10-2014 Deze test is zo makkelijk in gebruik. Vond eerst het merk ClearBlue wat duur maar nu ik zie wat voor kwaliteit ik ervoor terug heb gekregen kan ik iedereen dit product aanraden.
Chanine 02-07-2014 Ik ben heel tevreden over deze test. Hij is makkelijk in gebruik en je krijgt redelijk snel het resultaat te zien.
lpa.v.leeuwen 13-11-2010 ik ben er zeer over tespreken deze werkt zeer snell en is duidelijk leesbaar wat wel jammer is is dat de leters na een dag all uit het scherm verdwijnen maar voor de rest is hij snell en duidelijk dus ik raad hem dan ook echt aan
angodrie 13-06-2009 1 zwangerschaptest van clearblue en thuis te laten leveren

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook: