Clearblue Plus Zwangerschapstest 2 stuks

€ 14,99

€ 11,95
  • Op voorraad
  • Vandaag voor 22:00 besteld, morgen thuisbezorgd
  • Gratis bezorging vanaf €25,-
  • Betaal achteraf op factuur of via iDeal
  • Artikel 600-316

Ontworpen voor het grootste gebruiksgemak

Als je zo snel mogelijk zekerheid wilt hebben of je wel of niet zwanger bent is er de Clearblue Plus zwangerschapstest. Deze bestseller van Clearblue is simpel en doeltreffend in gebruik; in drie minuten weet je hoe het zit. Met deze voordelige dubbelverpakking kan je bovendien twee keer testen. De Clearblue zwangerschapstest Plus heeft een nauwkeurigheid van meer dan 99% vanaf de eerste dag dat je menstruatie te laat is.

Meer informatie over Clearblue Plus Zwangerschapstest

Simpel

Slechts vijf seconden hoeft het uiteinde van de Clearblue Plus zwangerschapstest in de urinestraal gehouden te worden. Vervolgens duurt het drie minuten voor de uitslag af te lezen valt. Simpel; het plusteken duidt op een zwangerschap, en het minteken op niet zwanger.

Nauwkeurig

De Clearblue Plus zwangerschapstest is hij extreem accuraat. Als je test vanaf de dag dat je menstruatie zou moeten beginnen is de uitslag zelfs 99% zeker. Ook is deze test heel gevoelig; voor degenen die de eerste dag van de menstruatie niet af kunnen wachten kan deze test al vier dagen van te voren gebruikt worden. En tot slot hoefje nooit meer te twijfelen of je test wel ‘gewerkt’ heeft. Zowel het van kleur veranderende uiteinde als het controle venster geven uitsluitsel of de test geldig is.

Twin Pack

Het betreft hier een dubbelverpakking, dus twee stuks. Niet alleen is dat handig voor het geval je misschien te vroeg hebt getest, ook is het een stuk voordeliger dan de aanschaf van twee keer een enkele.

Hoe gebruik je de Clearblue Zwangerschapstest?

Lees eerst de meegeleverde instructiefolder, voordat je de zwangerschapstest uitvoert. Als je de zwangerschapstest vroeg uitvoert, dien je de eerste urine van de dag gebruiken, maar als je test vanaf de dag dat je menstruatieperiode zou moeten beginnen, kun je de test uitvoeren op urine van elk moment van de dag. Download de uitgebreide instructies

Welke zwangerschapstest is geschikt voor jou?

Er zijn verschillende type zwangerschapstesten. Bekijk deze video om erachter te komen wel zwangerschapstest het best geschikt is voor jou.Vergelijkingstabel Zwangerschapstesten van Clearblue:

Productinformatie over Clearblue Plus Zwangerschapstest

Reviews