Labello


Resultaten 1 t/m 15 van 15

Labello Lip butter Original
 

Direct leverbaar

€ 3,15 5% korting

€ 2,99
Bekijk product: Labello Lip butter Original

Labello is de lippenbalsem bij droge of schale lippen

Heb je schrale of doge lippen? Dan is Labello de oplossing voor je. Labello heeft diverse soorten lippenbalsems uitgebracht. Zo is er de classic care, een Men variant en vele andere varianten met verschillende ingrediënten. Alle lippenbalsems herstellen de gebarsten of droge lippen en maken ze weer zacht en soepel

Labello classic care, met fruit of UV bescherming

De Labello classic care is de bekendste vairant. Daarnaast zijn er ook Labello's met een kleurtje en een fruitsmaak zoals cherry. Indien je op wintersport gaat en je UV-bescherming nodig hebt is er de Labello Sun Protect en voorkom je verbrande lippen.

Voorkom gebarsten lippen met Labello

Je lippen worden in de winter beschadigd door vrieskou en droge, warme binnenlucht terwijl ze in de zomer door de zon, warmte en zout water beschadigd raken. Met een goede lipverzorging kun je droge en gebarsten lippen voorkomen. Als je lippen droog zijn, kan je ze beter niet nat likken. Hierdoor drogen ze namelijk nog verder uit. Behandel je lippen met Labello voor de beste lipverzorging en voorkoming van gebarsten en droge lippen. Als je vaak last hebt van gebarsten lippen, kun je het beste één van de volgende Labello producten gebruiken:

Verleidelijke lippen zonder lippenstift

In het assortiment van Labello zitten ook glanzende lippenbalsems. Deze balsems hydrateren je lippen en je zit er ook nog eens glamorous uit! Wil jij je lippen verzorgen, maar ook een mooie glans geven? Kies dan één van deze lippenbalsems:

Pearly Shine - met een fijne parelmoerglans

Soft Rose - met een vleugje zuiver roze

Repair & Beauty - voor gezonde en glanzende lippen

Acai Bes & Wilde Appel - een mix van fruit en glans

Cherry - met een lekkere kersensmaak en een vleugje rood

Pink Guava - voor een fruitig rozige kleur

Bescherm je lippen tegen verbranding

Leg een waterproof laagje op je lippen met Labello Sun Protect voor een vochtinbrengende en antioxiderende werking. Een zonnefilter voor je lippen, natuurlijk en kleurloos. Deze lippenbalsem gaat veroudering en beschadiging van de huid tegen.

Koop Labello gemakkelijk en voordelig online

Je kunt Labello lippenbalsem snel en voordelig online kopen bij Drogistplein. De lippenbalsem is voordelig en je bestelt het eenvoudig.