Condooms


Resultaten 1 t/m 20 van 20

Wingman Condooms

Direct leverbaar

€ 7,99 4% korting

€ 7,69
Bekijk product: Wingman Condooms
Durex Condooms XL Power
 

Direct leverbaar

€ 13,49 7% korting

€ 12,49
Bekijk product: Durex Condooms XL Power
Durex Condooms Performa
 

Direct leverbaar

€ 12,99 8% korting

€ 11,99
Bekijk product: Durex Condooms Performa
Durex Condooms Invisible
 

Direct leverbaar

€ 13,99 14% korting

€ 11,99
Bekijk product: Durex Condooms Invisible
Durex Condooms Extra Safe
 

Direct leverbaar

€ 11,49 13% korting

€ 9,99
Bekijk product: Durex Condooms Extra Safe
Durex Condooms Orgasmic
 

Direct leverbaar

€ 13,99 7% korting

€ 12,99
Bekijk product: Durex Condooms Orgasmic
Durex Condooms Feel Sensual
 

Direct leverbaar

€ 13,49 19% korting

€ 10,99
Bekijk product: Durex Condooms Feel Sensual

Condooms

Bij Drogistplein kan je condooms makkelijk online bestellen. Drogistplein verkoopt een compleet assortiment aan condooms en heeft ook veel verschillende merken in het assortiment. De meest verkochte merken bij Drogistplein zijn Durex en Wingman. Natuurlijk kan je ook andere condooms online bestellen.

Wingman condooms

Wingman heeft condooms ontworpen die sneller en gemakkelijker omgedaan kunnen worden waardoor je meer plezier beleeft tijdens het vrijen. Door de speciaal ontwikkelde vleugels kan het condoom met één hand binnen twee seconden omgedaan worden. Hierdoor zijn ze makkelijker, lekkerder en veiliger. Voor alle informatie en weetjes over de Wingman condoom kan je terecht in de merkenshop.

Durex condooms

Durex heeft condooms ontwikkeld in verschillende soorten. De klassieke condooms van Durex worden het meest verkocht. Voor mensen die houden van verassingen hebben ze ook de surprise lijn ontwikkeld. Ook hebben ze de (Ultra) Sensitive lijn ontwikkeld. Deze staat voor een intensere beleving. Voor extra veiligheid heeft Durex de speciale Extra Safe lijn. Deze condooms worden veelal gebruikt door homoseksuelen. Voor meer Durex condooms kunt u ook eens rondkijken in de speciale merkenshop.

Andere merken condooms

Natuurlijk verkopen we behalve deze twee grote merken ook nog condooms van andere merken. Deze condooms zijn natuurlijk net zo veilig en geschikt als de bekendste merken. Ook verkopen we nog vrouwencondooms en speciale condooms. 

Condooms online bestellen

Een compleet assortiment aan condooms kan je online bestellen bij Drogistplein. Drogistplein levert de condooms goedkoop, discreet en snel. Vandaag bestellen betekent dat de condooms de volgende dag (mits voorradig) de volgende dag al in huis zijn. Vanaf 25 euro wordt de bestelling ook nog gratis verzonden.