Vibrators en dildos


Resultaten 1 t/m 20 van 159

Durex Play Vibrations
 

Direct leverbaar

€ 8,37 16% korting

€ 6,99
Bekijk product: Durex Play Vibrations
Ladyfinger Vibrator Zwart
 

Direct leverbaar

€ 7,95 50% korting

€ 3,95
Bekijk product: Ladyfinger Vibrator Zwart
Vingerhoesjes
 

Direct leverbaar

€ 6,95 43% korting

€ 3,95
Bekijk product: Vingerhoesjes
Durex Pleasure Ring
 

Direct leverbaar

€ 6,99 14% korting

€ 5,99
Bekijk product: Durex Pleasure Ring
Vibrator G-Spot New Impulse Paars
 

Direct leverbaar

€ 14,95 27% korting

€ 10,95
Bekijk product: Vibrator G-Spot New Impulse Paars
Durex Play Vibrator Inspiration
 

Direct leverbaar

€ 66,04 22% korting

€ 51,49
Bekijk product: Durex Play Vibrator Inspiration
Mystim Pearly Pete Corona Strap
 

Direct leverbaar

€ 59,80 23% korting

€ 45,95
Bekijk product: Mystim Pearly Pete Corona Strap
Dildo Classic Dong
 

 

€ 19,95 10% korting

€ 17,95
Bekijk product: Dildo Classic Dong
Jelly Double Dong
 

 

€ 46,95 15% korting

€ 39,95
Bekijk product: Jelly Double Dong

De vibrator is populair onder dames van jong en oud. Niet zo gek natuurlijk want een goede vibrator zorgt waanzinnig genot in bed. De regelmatige trillingen zijn bovendien niet daar de menselijke hand of mond na te bootsen. Dat is het grote voordeel van een goede vibrator. En de nieuwste generatie vibrators is niet alleen bijzonder effectief, muisstil en ze zijn ook erg mooi qua design. Je kunt ze uiteraard discreet online bestellen.

Vibrator

Een vibrator is veel meer dan een sekspeeltje. Een vibrator kan een ideale aanvulling zijn bij het samen vrijenin bed of een andere spannende plek. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een groeiend aantal vrouwen en mannen een vibrator koopt om het vrijen spanner te maken of zelfs nieuw leven in te blazen. Uiteraard is er ook een grote groep singles die een vibrator in het nachtkastje heeft om de nodige lusten mee te bedwingen. Tevens gebruiken veel bezette vrouwen de vibrator ook nog wel eens tussendoor als de man een keer 'hoofdpijn' heeft.

Dildo

Een dildo is een seksspeeltje voor vrouwen en heeft de vorm van het mannelijkgeslachtsdeel: de penis. Een dildo kan door de vrouw alleen gebruik worden of met de partner en geeft stimulatie aan de intieme delen, meestal door penetratie van de vagina. De dildo kan ook gebruikt worden voor anale of orale stimulatie. Dildo's zijn er in verschillende vormen en maten en kleuren. Er zijn dildo’s vanaf een paar centimeter, maar er zijn ook varianten met forse afmetingen. Zo is er een dildo voor iedereen.

Vibrator of dildo online bestellen

Drogistplein heeft een breed assortiment vibrators en dildo's en van o.a het bekende merk Durex Play maar ook van PowerBullit of Rocks Off. Alle vibrators of dildo's kun je veilig en anoniem online bestellen bij drogistplein. Let ook op onze aanbiedingen.