Palmers Cocoa Butter Formula Body Lotion 250 ml

€ 5,29

€ 4,99
  • Op voorraad
  • Vandaag voor 22:00 besteld, morgen thuisbezorgd
  • Gratis bezorging vanaf €25,-
  • Betaal achteraf op factuur of via iDeal
  • Artikel 957-620

Palmers Cocoa Butter Formula Body Lotion

Pure verwennerij voor de huid! Palmer’s is wereldwijd bekend en favoriet om haar producten met 100% pure cacaoboter. De intens verzorgende en vochtherstellende eigenschappen van Palmer's Cocoa Butter Formula zijn een aanrader voor de verzorging van iedere huid. Palmer’s Cocoa Butter Formula Body Lotion is rijk, dik en luxueus en maakt zelfs de droogste huid weer mooi zacht. De luxe body lotion is verrijkt met Vitamine E, het verzacht en camoufleert vlekjes en littekens, verstevigt de huid en wordt aanbevolen voor de preventie van striae. Palmer’s Cocoa Butter Formula Body Lotion is een uitstekende hydraterende lotion voor het hele lichaam, ook ideaal na het bruinen.

Meer informatie over Palmers Cocoa Butter Formula Body Lotion

Dagelijks gebruiken voor een zachte en jonge huid of direct na blootstelling aan de zon en de wind. Parabenen vrij. Palmer’s is tegen het testen op dieren.

Productinformatie over Palmers Cocoa Butter Formula Body Lotion

Reviews

Henriette. 25-05-2016 Ik gebruik deze Palmers iedere dag ,het is heerlijk en maakt mijn huid lekker soepel en zacht ,Maar een ding bevalt mij niet halverwege het gebruik zakt de lotion niet meer naar de uitgang en ik kan doen wat ik wil ,niets helpt .Behalve dat ik met een lang dun pennetje of rietje in het flesje de inhoud er uit moet halen .Ik heb de fles een keer open geknipt maar dan droogt de dikke lotion erg uit.Dus ondanks dat de lotion heerlijk is , is de fles een grote ergenis.

Schrijf zelf een review