Diadermine Dagcrème Lift+ Intense Elastine 50 ml

€ 16,99

€ 8,49

Aanbieding
  • Op voorraad
  • Vandaag voor 22:00 besteld, morgen thuisbezorgd
  • Gratis bezorging vanaf €25,-
  • Betaal achteraf op factuur of via iDeal
  • Artikel 258-640

Soepele huid als elastiek

Diadermine Lift+ Intense Elastine is een ultra-intensieve verstevigende dagcrème met Dubbele concentratie Collageen Restructurizer en verkrachtig effect. De innovative Elastine Structurizer verstevigt en herstructureert het elastinenet, met meer veerkracht en een verbeterde huidstructuur als resultaat.

Meer informatie over Diadermine Dagcrème Lift+ Intense Elastine

Huidversteviging

De stevigheid van de huid wordt door 2 elementen bepaald: collageen voor de huidstructuur en elastine voor elasticiteit. Met de jaen vertraagt hiervan de productie, waardoor rimpels en verslapping optreden. Deze krachtige formule bevat een dubbele concentratie Collageen Restructurizer voor meer collageen productie en maximale huidversteviging.

Anti-age

Diadermine Lift+ Intense Elastine stimuleert niet alleen de natuurlijke collageen productie, maar verstevigt en herstructureert ook het elastinenet, met meer veerkracht en een verbeterde huidstructuur als resultaat.
De Diadermine Anti-age gezichtsverzorging heeft een innovatieve dubbele werking die een effectieve anti-age verzorging combineert met een speciaal tweede voordeel naar de behoefte van de huid. Lift+ verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid door het effectief activeren van de collageen synthese.

Productinformatie over Diadermine Dagcrème Lift+ Intense Elastine

Reviews

Roos 27-11-2016 Eens je deze lift+elastine geprobeerd hebt, wil je geen andere.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook:

€ 5,95

€ 11,95