Haarverzorging


Resultaten 1 t/m 20 van 617

Nivea Shampoo Hydro Care
 

Direct leverbaar

€ 3,59 58% korting

€ 1,50
Bekijk product: Nivea Shampoo Hydro Care
2 voor €7,-
Neutral Shampoo Normaal

Direct leverbaar

€ 4,99 24% korting

€ 3,79
Bekijk product: Neutral Shampoo Normaal
Aanbieding
Andrelon Iedere Dag Shampoo
 

Direct leverbaar

€ 3,39 35% korting

€ 2,20
Bekijk product: Andrelon Iedere Dag Shampoo
Aanbieding
L'Oréal Elvive Anti-Roos Shampoo
 

Direct leverbaar

€ 4,09 30% korting

€ 2,86
Bekijk product: L'Oréal Elvive Anti-Roos Shampoo
Aanbieding
L'Oréal Elvive Color Vive Shampoo
 

Direct leverbaar

€ 4,09 30% korting

€ 2,86
Bekijk product: L'Oréal Elvive Color Vive Shampoo
Aanbieding
L'Oréal Elvive Nutri-Gloss Shampoo
 

Direct leverbaar

€ 4,09 30% korting

€ 2,86
Bekijk product: L'Oréal Elvive Nutri-Gloss Shampoo
Aanbieding
L'Oréal Elvive Full Fiber Shampoo

Direct leverbaar

€ 4,09 30% korting

€ 2,86
Bekijk product: L'Oréal Elvive Full Fiber Shampoo

De verzorging van het haar is heel belangrijk. Natuurlijk wil je dat je het haar kan verzorgen zonder dat daarbij irritaties aan de hoofdhuid ontstaan. Daarom heeft online drogist Drogistplein de beste haarverzorgingsproducten van alle bekende en maar ook van minder bekende merken.

Shampoo

De gewone shampoos zijn de shampoos die de meeste mensen gebruiken. Toch zit er heel veel verschil in de shampoos. Dat moet ook wel, want iedereen heeft een ander haartypen. Zo zijn er shampoo voor dik haar, normaal haar, dun haar, gekleurd haar en voor andere haartypen. De meest verkochte shampoos zijn de shampoos van Nivea, Andrelon en Guhl.

Haarconditioner

Na de shampoo is de haarconditioner het populairste product. Veelal worden deze twee gecombineerd. Dit wordt ook vaak aanbevolen omdat de conditioner de shampoo versterkt. Ook de haarconditioners zijn te verkrijgen bij Drogistplein. De beste combinatie is een shampoo en conditioner van één merk. Zo kan je bijvoorbeeld het beste Nivea Hydro care shampoo combineren met de Hydro care conditioner van Nivea. Dit geeft het beste resultaat.

Anti-Roos shampoo

Natuurlijk bestaan er naast de gewone shampoos en conditioners ook nog shampoos die zich meer specialiseren op het bestrijden van problemen waar veel mensen last van hebben. Zo bestaan er speciale anti-roos shampoos. Deze shampoos zorgen voor een effectieve bestrijding van de roos en laten roos minder snel terugkeren. Deze shampoos zijn meestal voor ieder haartype te gebruiken.

Anti-Luis shampoo

Luizen is een groot probleem bij kinderen tot 18 jaar. Het veroorzaakt jeuk en irritaties. Als je dit niet aanpakt wordt het probleem steeds erger. Drogistplein heeft gespecialiseerde producten in het assortiment die deze luizen aanpakken of verwijderen. De anti luis shampoos zorgen ervoor dat de haren makkelijker doorkambaar zijn en dat luizen de hoofdhuid loslaten. De luizenkam kan hierna de luizen eenvoudig verwijderen.

Anti-klit / Verzorgende spray

Verzorgende sprays bieden ondersteuning aan shampoos om de werking nog beter te maken of om het effect te verlengen. Zo hoef je niet altijd je haar te wassen als je krachtige krullen wilt, maar kan je snel sprayen.
Ook verkopen we handige anti klit sprays. Zo ben je minder lang bezig met je haar borstelen en het scheelt pijnlijke momenten als het haar weer eens vast zit. Ook zijn er diverse anti klit sprays voor kinderen. Zo kun je het haar van je kinderen moeiteloos borstelen.

Shampoo For Men

Natuurlijk kunnen mannen de gewone shampoos ook gebruiken, maar door een andere opbouw van het haar is het handiger voor mannen om shampoo for men te gebruiken. Deze shampoos hebben een speciale formule die de beste ondersteuning bieden voor het haar van de man. Het meest verkochte merk dat ook gespecialiseerd is in haarverzorging voor mannen is Nivea Men.

Haarverzorging producten online kopen

Haarverzorgingsproducten koop je gemakkelijk en snel online op Drogistplein. De producten zijn vaak bij ons in de aanbieding, dus kun je de producten voordelig online kopen. En ontvang het de volgende werkdag al in huis (mits voorradig).