DryNites Absorberende Luierbroekjes Boy 4-7 jaar 10 stuks

€ 7,99

€ 5,99
  • Op voorraad
  • Vandaag voor 22:00 besteld, morgen thuisbezorgd
  • Gratis bezorging vanaf €25,-
  • Betaal achteraf op factuur of via iDeal
  • Artikel 030-040

In bed plassen kind

DryNites Absorberende Luierbroekjes Boy is ontwikkeld voor jongens van 4 tot 7 jaar. Als je zoontje af en toe in zijn bed plast is dat natuurlijk vervelend. Alle ouders en kinderen hebben recht op een goede nachtrust. Met de absorberende luierbroekjes van DryNites, krijgt je kind meer zelfvertrouwen en groeit hij gemakkelijker over het bedplassen heen. Niets beschermt beter dan DryNites.

Meer informatie over DryNites Absorberende Luierbroekjes Boy 4-7 jaar

Urineverlies kind los je op met Drynites

Bedplassen is voor een jongen van tussen de 4 en 7 jaar geen pretje. Bedplassen kan bij jonge kinderen soms voorkomen, dat is niet erg. Jij als ouder kunt dit samen met je kind oplossen. Daarom is er nu een DryNites absorberend luierbroekje voor kinderen om urineverlies te voorkomen. Het zijn nachtbroekjes van Drynites voor jongens. Deze zijn gemakkelijk en anoniem online te bestellen. Door Drynites absorberende luierbroekjes te kopen kun je de incontinentie tegen gaan. Zo worden de nachten met DryNites boy ook daadwerkelijk Dry Nights.

Over DryNites absorberende luierbroekjes

De absorberende luierbroekjes zijn speciaal ontworpen om onopvallend onder de nachtkleding te dragen. De luierbroekjes zijn gemakkelijk aan en uit te trekken, net als gewoon ondergoed. De pasvorm van deze luierbroekjes is optimaal door de rekbare zijkanten. Deze luierbroekjes zijn verkrijgbaar in drie maten, voor jongens en meisjes.

DryNites absorberende broekjes

Geen zorgen wanneer je kind 's nachts nog niet zindelijk is! Er is geen betere bescherming. Wist je dat 1 op de 4 kinderen in bed plast. Het gaat meestal vanzelf over. DryNites® absorberende broekjes zijn er om ze door deze fase heen te helpen. Ze bieden onovertroffen bescherming voor een droge nacht en geven je kind meer zelfvertrouwen. Bedplassen gaat meestal vanzelf over. Vertrouw tot die tijd op Drynites!

DryNites® absorberende broekjes zijn te krijgen in zes varianten.
  • 3-5 jaar (16 t/m 23kg) voor jongen en meisje
  • 4-7 jaar (17 t/m 30kg) voor jongen en meisje
  • 8-15 jaar (27 t/m 57kg) voor jongen en meisje

Bij de variant voor de jongens zit het absorptievermogen meer voor in het broekje terwijl deze bij meisjes meer in het midden van het broekje zit. De super absorberend laag, de anti-lek randjes en een vochtwerende buitenlaag zorgen samen voor een droge huid en staan garant voor onovertroffen nachtbescherming. De rekbare zijkanten zorgen voor een goede pasvorm, die je kind de hele nacht drooghoudt.
DryNites absorberende broekjes zijn ontworpen om onopvallend onder de nachtkleding te dragen en ze zijn eenvoudig aan en uit te trekken net als gewoon ondergoed en voelen lekker zacht aan. Er zijn voor het maken van de absorberende broekjes materialen gebruikt die niet ritselen waardoor uw kind ongehinderd kan slapen. Uw kind kan ongestoord deelnemen aan slaapfeestjes of mee gaan op kamp zonder dat hij zich ergens voor hoeft te schamen. Hij wordt tenslotte niet meer wakker in een nat bed en met de speciaal door kinderen uitgekozen prachtige jongens- en meisjesontwerpen lijken DryNites broekjes sprekend op gewoon ondergoed!

Productinformatie over DryNites Absorberende Luierbroekjes Boy 4-7 jaar

Reviews

Saskia 22-12-2014 Mijn kind plast steeds minder vaak in bed doordat je echt meer vertrouwen krijgt. Drynites lost de problemen niet op maar helpt hier wel bij. Top product waardoor je als ouder echt minder werk hebt

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook: