DryNites Absorberende Luierbroekjes Boy 8-15 jaar 9 stuks

€ 7,99

€ 5,99
  • Op voorraad
  • Vandaag voor 22:00 besteld, morgen thuisbezorgd
  • Gratis bezorging vanaf €25,-
  • Betaal achteraf op factuur of via iDeal
  • Artikel 030-041

Bedplassen tiener

DryNites Absorberende Luierbroekjes Boy zijn er voor jouw zoon. Als jouw zoon last heeft van bedplassen kan dat vaak een moeilijke tijd zijn. Als je kind blijft bedplassen terwijl dat eigenlijk niet meer hoort, kan dat gevoelens van bezorgdheid, verwarring en/of frustratie oproepen. Met de absorberende luierbroekjes van DryNites, voor jongens van 8 tot 15 jaar, kun je hier een einde aan maken. Deze DryNites luierbroekjes geven je kind meer vertrouwen en helpen mee om het probleem op te lossen.

Meer informatie over DryNites Absorberende Luierbroekjes Boy 8-15 jaar

DryNites helpt bij bedplassen door kind en puber

Bedplassen is voor een kind geen pretje. Zeker niet als hij al een puber is. Bedplassen kan bij een tiener soms voorkomen, dat is niet erg. Jij als ouder kunt dit samen met je kind oplossen. Daarom zijn er nu DryNites absorberende luierbroekjes voor oudere kinderen om urineverlies in de kiem te smoren. Het zijn nachtbroekjes van Drynites voor jongens. Deze zijn gemakkelijk en anoniem online te bestellen. Door Drynites broekjes te bestellen en te kopen kun je de incontinentie tegen gaan. Zo worden de nachten met DryNites boy ook daad werkelijk dry nights.

Over DryNites absorberende luierbroekjes

Deze absorberende luierbroekjes zijn speciaal ontworpen om onopvallend te dragen onder de nachtkleding. Ze zijn gemakkelijk aan en uit te trekken, net als gewoon ondergoed. Door de rekbare zijkanten hebben de broekjes een optimale pasvorm. Verkrijgbaar in drie maten, voor jongens en meisjes.

Absorberende broekjes

Bij de variant voor de jongens zit het absorptievermogen meer voor in het broekje terwijl deze bij meisjes meer in het midden van het broekje zit. De super absorberend laag, de anti-lek randjes en een vochtwerende buitenlaag zorgen samen voor een droge huid en staan garant voor onovertroffen nachtbescherming. De rekbare zijkanten zorgen voor een goede pasvorm, die je kind de hele nacht drooghoudt.
DryNites absorberende broekjes zijn ontworpen om onopvallend onder de nachtkleding te dragen en ze zijn eenvoudig aan en uit te trekken net als gewoon ondergoed en voelen lekker zacht aan. Er zijn voor het maken van de absorberende broekjes materialen gebruikt die niet ritselen waardoor uw kind ongehinderd kan slapen. Uw kind kan ongestoord deelnemen aan slaapfeestjes of mee gaan op kamp zonder dat hij zich ergens voor hoeft te schamen. Hij wordt tenslotte niet meer wakker in een nat bed en met de speciaal door kinderen uitgekozen prachtige jongens- en meisjesontwerpen lijken DryNites broekjes sprekend op gewoon ondergoed!

Productinformatie over DryNites Absorberende Luierbroekjes Boy 8-15 jaar

Reviews

marco 20-01-2016 ik draag ze nachts, ze moeten er een luier van maken nou moet je alles uit doen voor dat je hem aan kan doen
Dave 07-07-2015 Ik ben 13 en draag deze broekjes voor overdag. Ik heb moeite om op tijd de wc te halen, en ze zijn hier echt heel goed voor. Ze vallen niet op dat je ze aan hebt en zo kan ik het goed geheim houden
Alfa 01-07-2008 Goed
ben 07-01-2008 ik vin de luier broekjes lekker zitten en je ziet ze niet onder je pyjama, dat is wel goed want ik moet ze ook overdag dragen

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook: