Palmers Cocoa Butter Formula Zwangerschapsolie 100 ml

€ 9,99

€ 9,49
  • Op voorraad
  • Vandaag voor 22:00 besteld, morgen thuisbezorgd
  • Gratis bezorging vanaf €25,-
  • Betaal achteraf op factuur of via iDeal
  • Artikel 957-633

Palmers Zwangerschapsolie

Ongeschonden de zwangerschap doorkomen? Dat kan! Kies dan voor de Palmer’s zwangerschapsproducten. Palmer’s Cocoa Butter Formula Zwangerschapsolie is een geavanceerd verzorgingsproduct voor meerdere doeleinden dat op het hele lichaam, waaronder het gezicht, kan worden gebruikt. Deze lichte droge olie zonder conserveringsmiddelen bevat een exclusief mengsel van belangrijke ingrediënten tegen littekens, striae, droge, beschadigde huid, oneffen huidtinten, ouder wordende huid en fijne lijntjes en rimpels.

Meer informatie over Palmers Cocoa Butter Formula Zwangerschapsolie

Zwangerschapsolie tegen striae

Driemaal daags of zo vaak als gewenst zachtjes in het betreffende gebied masseren om striae te voorkomen. Start met het product tijdens de eerste 12 weken van de zwangerschap voor het beste resultaat. Het product is dermatologisch getest. Palmer’s is tegen het testen op dieren.

Cacacoboter- de feiten

Niets nieuws onder zon, cacaoboter wordt al eeuwenlang door vrouwen in de tropen gebruikt als natuurlijke vochthersteller en huidverzachter. Cacaoboter wordt gewonnen uit de bonen van de cacaoboom (Theobrama Coao). De dikke, boterachtige olie lijkt verrassend veel op de natuurlijke lipiden in onze huid. Vandaar dat producten op basis van cacaoboter moeiteloos door de huid worden opgenomen.

Palmer’s natuurlijke formule

Hoewel de hydraterende, verzachtende eigenschappen van cacaoboter al eeuwen bekend zijn, was Palmer’s de eerste die een moderne huidverzorgingsserie ontwikkelde op basis van cacaoboter. Aangevuld met vitamines, kokoksolie en natuurlijke mineralen biedt Palmer’s Cocoa Formula uw huid het beste uit de natuur. Dat ziet u en dat voelt u. Niet voor niets staan we 100% achter deze producten.

Tip: Dankzij de zachte, zuivere en natuurlijke samenstelling van Palmer’s Cocoa Butter Formula zijn de producten ideaal voor een overgevoelige huid en voor het kwetsbare huidje van kinderen.

Productinformatie over Palmers Cocoa Butter Formula Zwangerschapsolie

Reviews